Dit jaar viel de open dag van Ponymanege Equito niet in het water. Sterker nog, het was razend mooi weer! Thema van de open dag was ‘Te paard door de eeuwen heen’. Alle shows waren rond dit thema bedacht. De dag werd geopend door de Equito cavalerie, waarbij Nescio voor wat extra spektakel zorgde. Daarna volgden onder andere de indianen, Castor en Pollux in hun Romeinse strijdwagengevecht en dappere ridders streden om de hand van een prachtige jonkvrouw. Ook de Flintstones waren van de partij, evenals het Paard van Troje en schillenpony Nozem toonde zijn kunsten voor de kar. Een blik in de toekomst kregen bezoekers dankzij de robots te paard en er was zelfs een heuse tijdmachine. Ik mocht zelf meedoen aan de carrousel, geïnspireerd op de pruikentijd. Op de foto het onderdeel Leading Rein, waarbij moeder en kind zichzelf en de pony zo mooi mogelijk verkleedden. Mede dankzij het mooie weer was het de hele dag druk. Zelfs de burgemeester en wethouder Levié kwamen nog even op bezoek.
Volgend jaar bestaat de manege 10 jaar en dan belooft het een nog groter spektakel te worden. Komt dat zien!
Meer foto’s van de open dag zien? Klik dan hier voor de website van Equito, of hier voor een online album! De foto’s die in dit album staan, zijn na te bestellen. Stuur daarvoor een mail naar naomitekstenfotografie@gmail.com met daarin naam, dag waarop je (dochter of zoon) rijdt, nummer van de foto, grootte (13 x 15 of een fotoposter van 20 cm) en het aantal, dan wordt het geregeld! De opbrengst komt ten goede aan de manege.

Back to Top